6936631666 Μακροχώρι, Βέροια avgerinou_fwteini@hotmail.com
 
 
 
   
     
  Amcenter
Συνεργείο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων Βέροια Ημαθίας


Η εταιρεία καθαρισμού “Amcente” η οποία βρίσκεται στην Βέροια Ημαθίας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 26 χρόνια στο χώρο του καθαρισμού και της απολύμανσης, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού στον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα στην Βέροια και σε όλη την Ημαθία.

Διαθετοντας έμπειρο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης που μπορούν να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να αναλάβουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς οικιών, πολυκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, δημόσιων κτιρίων αλλά και κάθε κτιρίου στην Βέροια και σε όλη την Ημαθία.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού που περιλαμβάνουν από τον καθαρισμό και την απολύμανση χώρων έως και τον καθαρισμό υαλοπινάκων, πλύσιμο τεντών, καθαρισμό υδρορροών και ότι άλλο χρειάζεστε προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε επίσης, βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών καθώς και τον βιολογικό καθαρισμό και το κέρωμα αυτοκινήτων.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και τον καθαρισμό οικοπέδων, εξυπηρετώντας άμεσα την Βέροια και όλη την Ημαθία.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

που χρησιμοποιούμε είναι βιοδιασπώμενα, δερματολογικά ελεγμένα, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ μπορούν να σας εξασφαλίσουν την αψεγάδιαστη καθαριότητα κάθε χώρου.
 
     
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να συζητήσει μαζί σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Βέροια και σε όλη την Ημαθία.