6936631666 Μακροχώρι, Βέροια avgerinou_fwteini@hotmail.com
hero image
 
 
 
   
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Amcenter | Συνεργείο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων
Βέροια ΜακεδονίαΜε 26 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των καθαρισμών και της απολύμανσης, η εταιρεία μας “Amcenter” η οποία βρίσκεται στην Βέροια Ημαθίας, μπορεί να αναλάβει τον άψογο καθαρισμό κάθε κτιρίου στην Βέροια και σε όλη την Μακεδονία, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο συνεργείο καθαρισμού αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στους καθαρισμούς κτιρίων, μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά ακόμα και στις πιό απαιτητικές καταστάσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΑΡΧΙΚΟΥΣ - ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ & ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ:
 
 
 Οικοδομών
 Οικιών
 Πολυκατοικιών
 Τραπεζών
 Γραφείων
 Καταστημάτων
 Super Market
 Επαγγελματικών Χώρων
 Σχολείων
 Φροντιστηρίων
 Γυμναστηρίων
 Δημοσίων Κτιρίων
 Εργοστασίων κ.α.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
 
 
 Βιολογικούς Καθαρισμούς Στρωμάτων, Σαλονιών & Χαλιών
  Καθαρισμός Υαλοπινάκων
  Τρίψιμο Πλαστικών Πατωμάτων & Επαγγελματικών Δαπέδων & Εφαρμογή Παρκετίνης
  Καθαρισμός Υδρορροών, Στεγών & Φρεατίων
και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία καθαρισμό προκειμένου ο χώρο σας να είναι άψογα καθαρισμένος και υγιεινός.
 
     
  Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιόπιστες, εξατομικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού για τη διατήρηση της υγιεινής και της εικόνας του κτιρίου σας.   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας 

για να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις σας και να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα καθαρισμού που να ανταποκρίνεται στις ακριβείς ανάγκες σας. 

Σε όλες τις εργασίες καθαρισμού που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε καθαριστικά υψηλής ποιότητας, να δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Επιλέγοντας εμάς, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι ανάγκες σας θα εκπληρωθούν με επαγγελματισμό και απόλυτη ικανοποίηση.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Βέροια και σε όλη την Μακεδονία.