6936631666 Μακροχώρι, Βέροια avgerinou_fwteini@hotmail.com
hero image
 
 
 
   
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Amcenter | Συνεργείο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων
Βέροια ΜακεδονίαΟ βιολογικός καθαρισμός προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων για τη φροντίδα και την ανανέωση των επιφανειών σας. Αντί να χρησιμοποιούμε σκληρά χημικά προϊόντα που μπορούν να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες, χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή για την υγεία σας και των ανθρώπων γύρω σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε έναν καθαρισμό χωρίς τοξικές απορρίψεις και μείωση της επίδρασης στο περιβάλλον.

Επιπλέον, ο βιολογικός καθαρισμός είναι αποτελεσματικός στην απομάκρυνση ακάρεων που μπορούν να είναι υπεύθυνα για αλλεργικές αντιδράσεις και προβλήματα υγείας. Με τον βιολογικό καθαρισμό καθαρίζουμε σε βάθος και απομακρύνουμε ακάρεα, σκόνη και άλλους αλλεργιογόνους παράγοντες από τα υφάσματα, τα στρώματα και τα χαλιά, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πιο υγιές και ασφαλές.
 
 
 
 
 
 
  Τα ακάρεα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στους ανθρώπους και τα ζώα, όπως αλλεργίες ή ασθένειες του δέρματος. Μπορούν να βρεθούν σε πολλά μέρη του σπιτιού μας όπως τα κρεβάτια, τις μοκέτες, τις κουρτίνες, τα χαλιά και τις επιφάνειες που συλλέγουν σκόνη. Συνήθως τρέφονται με σκόνη, πτιλοειδή και άλλους οργανικούς κατάλοιπους.  
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Στην εταιρεία καθαρισμού “Amcenter” η οποία βρίσκεται στην Βέροια Ημαθίας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές και εξοπλισμό παρέχουμε έναν ολοκληρωμένο και ποιοτικό βιολογικό καθαρισμό σε στρώματα, σαλόνια και χαλιά. 
 
 
     
     
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΧΑΛΙΩΝ


Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εξειδικευμένο καθαρισμό για διάφορους τύπους χαλιών, όπως μοκέτες, χαλιά με βελούδινη επιφάνεια, κιλίμια, και πολλά άλλα. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό με προσοχή στις λεπτές ίνες και τις ειδικές απαιτήσεις κάθε είδους χαλιού.
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΡΩΜΑΤΩΝ


Με τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων επιτυνχάνουμε τον βαθύ καθαρισμό στρωμάτων, την απομάκρυνση λεκέδων και οσμών, καθώς και την απολύμανση για την εξάλειψη μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση διαφόρων τύπων στρωμάτων και χρησιμοποιούν εξελιγμένο εξοπλισμό για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΑΛΟΝΙΩΝ


Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν βαθύ καθαρισμό για διάφορες επιφάνειες σαλονιών, όπως ύφασμα, δέρμα και άλλα υλικά. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν ασφαλή προϊόντα και τεχνικές για την απομάκρυνση των ακαθαρσιών, την αναζωογόνηση των υφασμάτων και την αποκατάσταση της λάμψης των επιφανειών.
 
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Βέροια και σε όλη την Μακεδονία.