6936631666 Μακροχώρι, Βέροια avgerinou_fwteini@hotmail.com
hero image
 
 
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Amcenter | Συνεργείο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων
Βέροια Μακεδονία

 
     
  Η εταιρεία καθαρισμού “Amcenter” η οποία βρίσκεται στην Βέροια Ημαθίας, μπορεί να αναλάβει την απολύμανση, την απεντόμωση και την μυοκτονία σε κτίρια στην Βέροια και σε όλη την Μακεδονία, εξασφαλίζοντάς σας ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον. 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, στοχεύουμε στο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που εξαλείφουν την παρουσία απολιθωτικών, εντόμων και επιβλαβών μυοκτόνων.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

είναι επικεντρωμένες στην απομάκρυνση μικροοργανισμών και την αντιμετώπιση βακτηρίων και ιών που μπορούν να απειλήσουν την υγεία και την ευημερία σας. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά απολυμαντικά προϊόντα και τεχνικές που είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Στοχεύουμε στην πλήρη εξάλειψη των μικροοργανισμών και την πρόληψη της επανεμφάνισής τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ
 
  για την αποτροπή και εξάλειψη εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες και άλλα επιβλαβή έντομα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας και ζημιές στον χώρο σας.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αξιολογήσουν την κατάσταση και θα εφαρμόσουν αποτελεσματικές τεχνικές απεντομώσεων για να διασφαλίσουν την αποτελεσματική εξάλειψη των εντόμων.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ 

για την αντιμετώπιση επιβλαβών ζώων όπως ποντίκια, αρουραίοι, σαύρες και άλλα που μπορούν να προκαλέσουν ζημιές και να απειλήσουν την υγεία και την ασφάλεια.

Με τη χρήση αποτελεσματικών μεθόδων και ασφαλών προϊόντων, οι ειδικοί μας θα εξαλείψουν αυτά τα επιβλαβή ζώα και θα εφαρμόσουν προληπτικά μέτρα για να αποτρέψουν την επανεμφάνισή τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών με στόχο την προστασία της υγείας και την δημιουργία ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος.
 
     
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν τη γνώση και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του κτιρίου σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Βέροια και σε όλη την Μακεδονία.